Upptäck våra nya varumärken: Akamuti, Living Naturally, Organic Essence och Wooden Spoon och ett härligt sortiment av äkta naturliga produkter med ekologiska ingredienser utan tillsatser. De kommer från tillverkare som passionerat jobbar för att skapa produkter som är bra för dig och miljön, certifierade, rättvisemärkta med komposterbara förpackningar och zero waste policy!

Vi har testat och älskar dessa lyxiga ansiktsoljor som ger ny lyster och fräschar upp hyn, fuktgivande krämer, salvor och balm, mjukgörande body butter och avslappnande badmjölk. Ni hittar bland annat naturligt schampo som reparerar och gör håret glansigt, honungsbalm som lindrar och skyddar läpparna i kallt väder och torr inomhusmiljö, återfuktande handgjord tvål, ekologisk deodorant som motverkar svettlukten effektivt, naturligt solskydd utan skadliga ingredienser och sist men inte minst skonsamma, milda och vårdande baby produkter som skyddar och gör huden silkeslen.

Botanisera gärna bland våra nya produkter och låt dig inspireras, speciellt nu i juletider om du vill göra någon glad med en julklapp med omtanke eller varför inte skämma bort dig själv med en avslappnande, välbehövlig hemma spa stund!